tisdag 6 juli 2010

Testar..

Jag ser på besöksräknaren att det endå är några som hoppar in här och läser ;-) Skulle vara skoj om ni la en liten kommentar så man får en liten bild ;-) Kanske vill nån ställa en fråga? Jag svarar på det mesta, alltid kul att veta att folk läser, och faktiskt undrar nåt!

5 kommentarer:

helen bf 30 juli sa...

okej, jo de vore ju bäst så du får vara med, trist att bli helt nedsövd om man kan undvika det. spännande att veta "idag sker det" :) slipper du riskera att gå över när du har en tuff graviditet iochmed sjukdomen. kram

carolina sa...

ja precis, man får tänka på den lille också, och hålla sin otålighet i schack, hihi :)

Anonym sa...

Hej hej! brukar titta in och läsa här ibland. Har fastnat i gravidbloggsträsket (är själv i v. 30) så det är väl därför jag hittat hit. :)
Lycka till med de sista veckorna och med att stå ut i värmen! (själv håller jag på att smälta bort, värme har aldrig varit så här jobbigt)

carolina sa...

ja, det är trist, för det finns verkligen männsikor som har riktigt fina bilar och lever kulturen ordentligt eller vad man ska säga, och det tycker jag är jättekul! men som nu när jag kom från stan var det några som åkte runt och hade öppnat upp hela bilen, åkte i underkläder, drack öl och spelade " jag går och fiskar" på en stereo och bara skrek över hela stan...suuuuck :P

LE VELOUR sa...

hej hej från en som läser din blogg! är också muskelsjuk och gravid så jag fastnade ganska snabbt här inne. kämpa på!