onsdag 21 april 2010

Samtal

Idag var jag till spec-MVC för samtal med deras läkare ang. kejsarsnitt.. Han frågade mig hur jag ville ha de och vi kom fram till att det lutar åt snitt, han förstod mig och tyckte det lät vettigt. Men nu så skulle jag få en remiss till narkosläkare så skulle de prata med mig och se vilka sorts bedövningar jag kan få, så att jag verkligen kan få ryggbedövning, annars vill de nog inte snitta mig.

Jag får väl propsa på sövning då i värsta fall. Jag vågar verkligen inte föda vaginalt, min kropp är helt slut redan. Alla muskler i buk och ben är hårda, ömma och stela, det kommer aldrig att gå…

Men annars gick det bra, läkaren var väldigt gullig, och jag fick dessutom göra ett ultraljud!! Helt otippat :-) Allt såg fint ut, Pyret växer enligt kurvan. jag hade lite mycket fostervatten, men det var tydligen inom det normala. Pyret var även lite rund om magen, välgödd ska läkaren, hihi. Tur det då, jag som tycker att jag ätit lite dåligt sista tiden!

Nu har jag totalt gått upp 11kg, 9 sen inskrivning, det känns inte bra, men det är bara att acceptera, jag kan ju inte äta bättre/mindre än vad jag gör så det är bara att åka med.

Jag har väldigt mycket vatten i kroppen också, har världens kanter efter strumporna på kvällen, ser galet ut..

Läkaren trodde inte jag gått upp så mycket eftersom det inte syns ansiktet, men jag brukar inte gå upp där i första hand…Men jag är då desto större runt mage/rumpa/lår haha!

Är så sugen på ost & kex, det får bli det i helgen! Var väldigt längesen man åt det… Men nu får man ju inte äta god brie och sånt, utan det får bli såna smaksatt färskostar, men det är gott det med!

Inga kommentarer: